Programma Dag van het Talent Behouden 13 oktober 2022

efa510db-2d1f-9962-0dee-78c32b153be5.png

Meer Actueel

Ilse Stecher: ‘Publieke partijen hebben de taak om een voedingsbodem te creëren, waarop ontwikkeling in het onderwijs plaatsvindt’

Traineeships Poppodium Gebouw-T zetten in op ontwikkeling jong talent voor regionale evenementensector

Succesvolle arbeidsmarktprojecten op het podium tijdens ‘Talent op de Bühne’

Raymond Kouwenberg: ‘Ondernemers, overheid en onderwijs moeten zich vaker en beter in elkaar verdiepen’

De dag van TALENT Ontwikkelen in juni was een succes! We organiseren daarom een tweede bijeenkomst. Dit keer staat het behouden van arbeidsmarkttalent centraal. Ben jij er ook bij op de dag van het TALENT Behouden? Deze dag vindt plaats op donderdag 13 oktober, van 10.00 tot 13.00 uur, in het Care Innovation Center West-Brabant in Roosendaal.

Talent behouden is actueler dan ooit in deze krappe arbeidsmarkt. Hoe behouden we dat talent in de regio, sectoren en het bedrijfsleven? Tijdens dit evenement inspireren we je. Samen met diverse sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs delen we succesvolle voorbeelden uit de praktijk om van te leren, te netwerken of om zelf mee aan de slag te gaan. Onder professionele begeleiding van Joyce Kuppens van Modoc vragen we West-Brabantse werkgevers, werknemers en onderwijsvertegenwoordiging naar wat zij doen en belangrijk vinden aan talenten behouden voor de arbeidsmarkt. 

Hierna vertellen zeven aanwezige projecteigenaren wat er goed gaat in de projecten rondom talenbehoud, wat er beter kan en wat er nodig is voor succesvolle samenwerking in de toekomst. Je kunt je inschrijven voor twee projecten om hun verhaal en ervaringen te horen. Tijdens de lunch is er een netwerkmoment waarop je kennis kunt maken met alle projecteigenaren en natuurlijk de andere aanwezigen uit de regio.

Programma

09.30 uur: inloop
10.00 uur: welkom en introductie
10.05 uur: deskundigheidspanel met werkgevers, onderwijs en talenten onder begeleiding van Joyce Kuppens (Modoc)
10.35 uur: pitches zeven projecteigenaren
10.55 uur: pauze
11.05 uur: kennismaking project naar keuze (ronde 1)
11.30 uur: kennismaking project naar keuze (ronde 2)
12.00 – 13.00 uur: afsluiting en netwerklunch

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor het evenement. Mocht je nog vragen hebben over dit evenement, dan helpen Eva Jeremiasse of Monika Rouw je graag verder.

Aanmelden

Datum

Donderdag, 13 oktober, 2022
10:00 – 13:00.

Locatie

Care Innovation Center West-Brabant, Roosendaal